Hoe werkt Mijn HCP?

Hoe krijg je toegang tot 'Mijn HCP'?
Het 'Mijn HCP' - deel van de website is alleen toegankelijke voor leden, ouders van jeugdleden, trainers, coaches en alle vrijwilligers die opgenomen zijn in ons administratiesysteem LISA. Mensen die niet betrokken zijn bij HCP hebben dus geen toegang tot de informatie in het "Mijn HCP' deel.
Heb je geen lidnummer en wachtwoord ontvangen of ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je HIER een nieuw wachtwoord aanvragen. Ben je ook je lidnummer vergeten stuur dan een email met je naam, geboortedatum en emailadres naar de ledenadministratie. Je ontvangt dan z.s.m. via de mail je lidnummer en wachtwoord.
 
Wat vind je allemaal in 'Mijn HCP'?
Achter deze nieuwe website zit een heel netwerk aan gegevens. 'Mijn HCP' zorgt ervoor dat jij precies de gegevens te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Ook kun je hier informatie over jezelf of je team toevoegen. Wanneer je inlogt verschijnt de startpagina met je gegevens zoals die in de administratie bekend zijn. Daaronder zie je de eerstvolgende wedstrijden van je eigen team, de teams waar je trainer of coach van bent of het programma van alle gezinsleden.
 
Aan de linkerkant zie je het menu van 'Mijn HCP'. Hieronder worden de belangrijkste menu onderdelen kort toegelicht.
 
'Mijn HCP' Algemeen
Je kunt steeds weer terug naar de startpagina van 'Mijn HCP' door links in het menu op START te klikken.

Bij Instellingen kun je zelf aangeven wat mensen die ingelogd zijn in 'Mijn HCP'  van jou kunnen zien. Het is natuurlijk het leukst als je alles op "Ja" zet, maar dit kan je zelf bepalen. Ook kun je je eigen e-mailadressen en mobiele nummer wijzigen in de ledenadministratie. Hiermee kun je er dus op een eenvoudige manier voor zorgen dat je gegevens altijd up-to-date zijn en iedereen je kan bereiken. Wil je andere gegevens van jezelf wijzigen zoals je adres, stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie.
Als laatste kun je onder instellingen je password wijzigen.
 
Profiel: In dit gedeelte kun je in een profiel wat meer over jezelf vertellen of andere informatie met anderen delen. Daarnaast kun je hier 2 foto's uploaden: 1 voor bij je profiel en 1 pasfoto. Deze pasfoto verschijnt in de ledenadminstratie (LISA) en op diverse plaatsen binnen 'Mijn HCP', bijv. bij je team of als andere leden je zoeken.
 
Locator: In de locator kan je o.b.v. postcode zien wie er allemaal bij jou in de buurt wonen en wanneer ze training hebben. Dit kan je b.v. gebruiken om te kijken met wie je naar HCpijnacker zou kunnen meerijden of met wie je gezellig samen zou kunnen fietsen. Je vindt in dit overzicht alleen die leden die in instellingen hebben aangegeven: Locator = JA.
 
Uitloggen: Hiermee sluit je 'Mijn HCP' af.
Via het venster ZOEK kun je zoeken in het ledenbestand van HCPijnacker naar telefoonnummer en emailadres van leden, teambegeleiders en andere vrijwilligers. Voer minimaal 3 karakters in van de achternaam van diegene die je zoekt (zonder tussenvoegsel zoals "de" of "van de"). Ook wordt getoond in welk team de betreffende persoon speelt en welke functies hij of zij vervult.

 
Mijn HCP Hockey
Dit menu verschilt per persoon. Je ziet hier namelijk je eigen team staan en de teams waar je coacht of trainer van bent. Per team zie je in ieder geval het TEAMPROFIEL waar je, net zoals bij je eigen profiel, iets over je team kan vertellen en je teamfoto kan toevoegen. Deze teamfoto is ook zichtbaar op het openbare deel van de HCPijnacker site.
 
Voor de teams die hier staan kun je zelf een verslag invoeren,  dat zichtbaar wordt op de startpagina. Dat gaat als volgt:
 
  1. Klik in het menu links op het team  waar je speler, coach of trainer van bent.
  2. Je ziet dan de namen van het team staan. Scrol  naar beneden tot de gespeelde wedstrijden met uitslagen. Daar achter kun je op invoer klikken en dan komst er een tekst veld tevoorschijn.
  3. Na invoeren van de tekst klik je op verwerken en klaar is kees! Als het goed is zie je een link naar het verslag meteen op de startpagina van de website staan, rechts in het blokje 'Wedstrijdverslagen'.
 
Mijn schema: Hier staan de eerstkomende wedstrijden van de teams die voor jou interessant zijn. Je kunt zelf teams aan dit rijtje toevoegen of uit het rijtje verwijderen.
 
Overige teams: Hier kan je van ieder team van HCPijnacker zien welke spelers erin dat team spelen, wie dit team traint en wie de coaches zijn.
 
Teamprofielen: Het overzicht van alle bestaande teamprofielen.
 
Lid profielen: Het overzicht van alle aangemaakte persoonlijke lidprofielen. Hier verschijnen alleen de profielen van de mensen die bij "instellingen" aangegeven hebben dat hun profiel openbaar is voor andere leden.
 
Verjaardagen: De verjaardagskalender. Hier verschijnen de verjaardagen (niet het geboortejaar) van die leden die bij "instellingen" aangegeven hebben dat hun verjaardag openbaar is.
 
Documenten: Hier staat documenten die de verschillende commissies wil delen met haar leden. Te denken valt aan de agenda en notulen voor de ALV, de spelregels, de regels rondom de bar enz. enz.
 
Vraag en Aanbod: In dit deel kunnen leden (tweedehands) artikelen te koop aanbieden aan andere leden of leden kunnen aangeven dat ze bepaalde artikelen zoeken.
Er gelden in dit deel een aantal regels, namelijk:
  1. je neemt zelf contact op met diegene die iets vraagt of aanbiedt
  2. als iets verkocht is, of als er geen vraag meer is, dan verwijder je zelf de advertentie
  3. er worden geen commerciele zaken aangeboden