HCP Heren 4 kampioen!

5 juni 2024 Algemeen

Ze hebben het gedaan, HPC Heren 4 is officieel kampioen!

Elke week was het weer super spannend en toch liepen ze bijna elke keer met 3 punten het veld af. Ook afgelopen zondag lukte het maar net, een 2-2 gelijkspel was genoeg om de concurrentie uit te schakelen en het kampioenschap te bezegelen. Na een moeizaam eerste kwart kreeg Pijnacker wat meer kansen en snel werd de 1-0 gescoord met een harde slag in de lange hoek. Daarna kwamen de tegenstanders snel terug. In kwart 3 kwam Pijnacker wederom op voorsprong door een tip-in bij de strafcorner. Het werd 5 minuten voor tijd nog even heel erg spannend toen de concurrentie op gelijke hoogte kwam maar gelukkig hield de verdediging stand en bleef de eindstand 2-2. Onder luid gejuich van alle toeschouwers werd de trofee (een gouden flamingo) uitgereikt aan coach Jeroen. Het feest barstte los op de club. Dit was natuurlijk alleen maar mogelijk onder de bezielende leiding van coach Jeroen, de Napoleon van de hockey strategieën, en met de steun van onze grote vriend en mascotte Ferry de roze flamingo.

Dit kampioenschap zou niet hetzelfde zijn geweest zonder onze trouwe supporters die in weer en wind altijd bleven kijken en supporten.