Trimmers gezocht! Hockey zonder verplichtingen.

20 april 2023 Algemeen

Trimmers gezocht! Hockey zonder verplichtingen.
Heb je geen tijd (meer) om in competitieverband te spelen, maar wil je toch blijven hockeyen? Of heb je nog nooit gehockeyd, maar wil je ook wel eens uitvinden wat de kinderen zo leuk vinden aan het hockeyspel? Je kunt vrijblijvend een paar weken proberen of trimhockey wat voor jou is. Je hoeft niet meteen een stick te kopen; die kun je voor die paar keer wel lenen.
Wat is trimhockey?
Trimhockey is bedoeld voor iedereen die recreatief wil hockeyen. Beginners zijn net zo welkom als mensen die vroeger competitie hebben gespeeld. Leeftijden variëren van 30 tot boven de 60 jaar. Tijdens de training worden de spelregels uitgelegd en oefenen we op zowel techniek als samenspelen. Bovendien werk je meteen aan je conditie. Trimmers leren het hockeyspel van en met elkaar. Het is een gezellige, informele vorm van hockey, waarbij de gezelligheid voorop staat, niet de prestaties. Er wordt getraind in verschillende groepen. Voor mensen zonder hockeyervaring is er een instroomgroep. In deze groep is er meer aandacht voor de basisvaardigheden van hockey. We sluiten elke training af met een partijtje en na afloop drinken we nog gezellig een drankje.
Er worden geregeld trimtoernooien in de omgeving georganiseerd waar je met je aan mee kan doen en allerlei leuke andere activiteiten.
De trainingen zijn op woensdagavond van 20:30u-22:00u
Op zondagochtend en woensdagochtend zijn er ook mogelijkheden om te trainen.
Kijk voor meer informatie op de onze site www.hcpijnacker.nl of mail naar [email protected] met al je vragen en doe gewoon een keertje mee.