Olympisch kampioen geeft clinic op HCPijnacker.

15 maart 2023 Algemeen

Olympisch kampioen geeft clinic op HCPijnacker.

Trainers en vrijwilligers zijn de ruggengraat van iedere sportvereniging. Reden genoeg om hun eens extra in het zonnetje te zetten. Afgelopen weekend organiseerde hockeyclub HCP een trainersdag voor haar jeugdtrainers. Om deze dag extra speciaal te maken werden clinics gegeven door Heren 1, Dames 1 en niemand minder dan Frédérique Matla. 

Matla, die bekend staat als een 3-voudig wereld kampioen, 2-voudig Europees kampioen én Olympisch kampioen, gaf een clinic 'Sleep pushen' aan de jeugdtrainers. Onder een stralende zon nam Matla de tijd om iedereen individueel tips voor hun sleep push te geven. Daarnaast leerden de trainers nog mooie technieken van beste spelers van HCP zelf. 

Na de training was er tijd voor ontspanning en plezier. De trainers genoten samen van een heerlijke pizza en speelden een Kahoot-quiz. Deze quiz, die werd georganiseerd door de Technische Commissie, bevatte vragen over hockey en trainersvaardigheden. De deelnemers konden mooie gesigneerde prijzen winnen die door Frédérique Matla waren meegenomen.

De trainersdag was een groot succes en de jeugdtrainers gingen met nieuwe kennis en inspiratie terug naar hun teams. Hockeyclub Pijnacker is trots op haar jeugdtrainers en dankt Frédérique Matla, Heren 1 en Dames 1 voor hun bijdrage aan deze speciale dag.