Kom gratis naar een ijshockeywedstrijd kijken!

13 februari 2023 Algemeen

Binnen ijshockeyclub Hijs Hokij doen we er alles aan om het ijshockey in de regio te promoten. Om het seizoen 2022-2023 een flinke boost te geven hebben wij de mogelijkheid om een aantal sportverenigingen en bedrijven uit te nodigen om een wedstrijd van het BeNe League-team GRATIS bij te wonen.

Over twee weken, vrijdag 24 februari, gaan de halve finales van het Nederlands Kampioenschap van start! Titelverdediger UltimAir Hijs Hokij gaat het in deze halve finale-wedstrijd opnemen tegen de Zoetermeer Panters. Het is slechts één wedstrijd, dus alles of niets, waarbij we jouw steun goed kunnen gebruiken!

Vrijkaarten aanvragen
Aan mij de eer om jullie, incl. coaches, teamleden, ouders, partners, kinderen/broer/zusjes op vrijdag 24 feburari een wedstrijd van deze geweldige sport bij te komen wonen! Alles en iedereen is welkom! De wedstrijd begint om 20:30 uur. Vanaf 19:00 uur zijn jullie van harte welkom in De Uithof!

Het aanvragen van vrijkaarten kan worden gedaan via Universe. De gratis 'reguliere' tickets kunnen na het klikken op de link gelijk worden bestelt. Wanneer dit gedaan is, kunt u het aantal tickets invoeren en op 'doorgaan' klikken waarna Universe alleen nog contactgegevens nodig heeft. Hierna is de bestelling voltooid. De digitale kaarten verschijnen binnen enkele minuten in uw mailbox. 

P.S. Heeft u meer dan 10 kaarten nodig? Dan ontvangen wij graag een opgave per mail van het door u gewenste aantal kaarten onder vermelding van uw naam en bedrijf/club via [email protected] hijshokij.nl 
Na ontvangst van uw mail sturen wij een bevestiging en de tickets in een .pdf bestand. Maar, wees er snel bij, want OP = OP!!!

Vrijkaarten aanvragen

We hopen u vrijdag 24 februari mogen ontvangen, om een uiterst gezellige en sportieve avond in De Uithof te mogen beleven! Hopelijk tot dan!

Met sportieve groet,
UltimAir Hijs Hokij Den Haag