Uitnodiging | Beleef gratis een avondje ijshockey!

13 november 2022 Algemeen

Ben je nog op zoek naar een leuk teamuitje of gewoon voor een uitje met je gezin of vriendengroep?

Binnen ijshockeyclub Hijs Hokij doen we er alles aan om het ijshockey in de regio te promoten. Om het seizoen 2022-2023 een flinke boost te geven hebben wij de mogelijkheid om een aantal sportverenigingen en bedrijven uit te nodigen om een wedstrijd van het BeNe League-team GRATIS bij te wonen.

Vrijdag 2 december speelt Hijs Hokij de halve finale van de Nederlandse Beker tegen de Zoetermeer Panters. Een zeer belangrijke wedstrijd die gewonnen moet worden om de finale te bereiken! Een leuk duel dus om bij te wonen en die écht ergens over gaat!

Vrijkaarten aanvragen
Aan mij de eer om jullie, incl. coaches, teamleden, ouders, partners, kinderen/broer/zusjes op vrijdag 2 december uit te nodigen om een wedstrijd van deze geweldige sport bij te komen wonen! Alles en iedereen is welkom! 
De wedstrijd begint om 20:30 uur. Vanaf 19:00 uur zijn jullie van harte welkom in De Uithof!


Het aanvragen van vrijkaarten kan worden gedaan via Universe. De gratis 'reguliere' tickets kunnen na het klikken op de link gelijk worden bestelt. Wanneer dit gedaan is, kunt u het aantal tickets invoeren en op 'doorgaan' klikken waarna Universe alleen nog contactgegevens nodig heeft. Hierna is de bestelling voltooid. De digitale kaarten verschijnen binnen enkele minuten in uw mailbox. 

P.S. Heeft u meer dan 10 kaarten nodig? Dan ontvangen wij graag een opgave per mail van het door u gewenste aantal kaarten onder vermelding van uw naam en bedrijf/club via communicatie.topsport@ hijshokij.nl 
Na ontvangst van uw mail sturen wij een bevestiging en de tickets in een .pdf bestand. Maar, wees er snel bij, want OP = OP!!!

Vrijkaarten aanvragen

We hopen u vrijdag 2 december te mogen ontvangen, om een uiterst gezellige en sportieve avond in De Uithof te mogen beleven! Hopelijk tot dan!

Met sportieve groet,
UltimAir Hijs Hokij Den Haag