Huldiging veldkampioenen tijdens Super Weekend

15 juni 2022 Algemeen

Afgelopen weekend werden de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld. Het was weer een gezellige drukte op HCP! 

Het weekend werd afgetrapt met een heuse Super Saturday, waarop veel van onze jeugdteams thuis speelden én ook nog kampioen konden worden. MB1 kwam als 1e in actie en moest winnen met 1 punt verschil. Nou dat is gelukt, de tegenstander ging met 6-1 van de mat. Daarna speelde gelijk de MB4 erachteraan. Ook deze dames moesten winnen. Na een 3-0 voorsprong werd het nog even spannend met kansen van de tegenpartij, maar uiteindelijk met 5-2 kwamen ook deze meiden als kampioen van het veld.

Zondag was alweer de laatste Super Sunday van dit seizoen. Als eerste werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet met een brunch en tussen de wedstrijden van onze  vlaggenschepen Dames en Heren 1 door zijn de veldkampioenen gehuldigd.  
JA2, MA1, MA5, MB1, MB4 en MC2 mochten op het balkon de medailles in ontvangst nemen. Dames 4 kregen een medaille omdat zij voor de winterstop voorjaars-kampioen zijn geworden en daarna in een hoger klasse gingen spelen. Na de wedstrijd van Heren 1 was het nog lang gezellig.