Save the date: 13 november bitje op maat bij HCP

9 september 2021 Algemeen

Op op zaterdag 13 november 2021 tussen 09:00-12:00 uur kun je een professioneel bitje op maat laten aanmeten. De orthodontisten van De Wereldlach uit Zoetermeer en hun team komen dan met twee digitale scanners naar ons clubhuis. Half oktober krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven.

Ongeveer 2 weken later kan je bitje worden opgehaald bij de praktijk van De Wereldlach, adres: Schoutenhoek 1, Zoetermeer (Dorp).

Het is belangrijk dat bij het ophalen een specialist aanwezig is om te kijken of bitje goed zit, maar ook om eventueel kleine aanpassingen direct uit te voeren. We gaan nog proberen of we wellicht een moment kunnen organiseren dat de specialist naar HCP komt. Dit is op dit moment echter nog niet bekend.

 

DIGITALE GEBITSSCAN

Ja, je leest het goed... digitale scan... want het is niet meer nodig om een gebitsafdruk te maken door te 'happen' in een mond vullende pasta. Het opmeten gaat nu snel en comfortabel door middel van een digitale scan.

Veel kinderen die aan het wisselen zijn, kunnen ook een bitje op maat laten maken. Ook zijn er (andere) mogelijkheden als je een zgn. slotjesbeugel hebt. Mocht je twijfelen of het bij jou zinvol is; dan kun je straks wel een afspraak inplannen. Ter plekke kan er dan gekeken en overlegd worden wat voor jou handig is om te doen. Dit kan bijvoorbeeld ook als je al een bitje op maat hebt en je afvraagt of je (al) een nieuwe nodig hebt.

 

Voor het bitje kun je kiezen uit veel verschillende kleuren, daarnaast komt ook je naam aan de binnenkant van het bitje en krijg je er een stevig bewaardoosje bij.

 

De Wereldlach rekent een scherpe prijs voor een professioneel bitje op maat, namelijk € 35. Let op: betaling is vóóraf bij het maken van de scan via PIN.