Update hockeykleding

24 juli 2021 Algemeen

Een mooi moment! De nieuwe wedstrijdtenues worden op dit moment bedrukt met de sponsorlogo’s. De kleding ziet er fantastisch uit. Aanschaf van het nieuwe tenue kan via onze eigen webshop, waarbij er mooie startaanbiedingen worden geboden. De verwachte uitlevering zal de derde week van augustus zijn, maar vanaf begin augustus zal de nieuwe kleding al op de webshop staan en kan deze besteld worden. Tevens zullen er op zaterdagen pasmomenten in het clubhuis worden georganiseerd. De kleding kan dan ook direct worden aangeschaft. Voor de pasmomenten kunt u een afspraak maken via [email protected].

Ook voor kleine hockey artikelen zoals clubkousen en bitjes kun je in het clubhuis terecht!

Naast onze webshop is Sport 2000 Nootdorp het exclusieve verkoopadres voor alle wedstrijdkleding van HCP. HCP is blij met Sport 2000 als partner en sponsor! Zij hebben een goed assortiment hockeykleding en staan altijd klaar voor deskundig advies.

Bent u geïnteresseerd om een team te sponsoren, bijvoorbeeld met hoodies of trainingspakken? Dat kan! Dit kunt aangeven via [email protected]. Zij kunnen deze artikelen bestellen tegen gunstige prijzen en condities.

Voor nu wensen we iedereen een fijne vakantie en fijne zomer!