Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis Jongens E01 8-tal HC Ypenburg J8E2

Verdere versoepeling Corona-maatregelen vanaf 5 juni 2021 op HCP

6 juni 2021 Algemeen

Beste leden en bezoekers,

Vanaf 5 juni zijn er meerdere versoepelingen van de corona-maatregelen van kracht op de club (zie ook de Update corona-maatregelen 5 juni). Graag jullie aandacht hiervoor en medewerking! 

Voor alle jeugdteams geldt dat zij weer oefenwedstrijden tegen andere regionale clubs mogen spelen. Vandaag hadden we daarom eindelijk weer eens bezoekende teams op de club.

Voor alle seniorenteams geldt dat de beperkingen qua onderlinge afstand tijdens trainingen zijn opgeheven en ook alle 27plus leden kunnen nu dus onderlinge wedstrijden meespelen. Maar dus nog niet tegen andere clubs.

De club blijft gesloten voor publiek en toeschouwers. Iedereen moet zich nog steeds registreren. Dat kan nog steeds van te voren via de site of met de QR-code bij de ingang. Met je registratie geef je aan geen corona-klachten te hebben en kan je gebruik maken van de faciliteiten. Zonder registratie dus niet!

Verder blijft de anderhalve meter afstand op het terrein buiten de velden gelden voor iedereen van 13 jaar of ouder.

Bezoekende jeugdteams zijn weer welkom!

Voor bezoekende jeugdteams geldt dat teambegeleiding (inclusief eventuele meekomende scheidsrechter) en maximaal vier rij-ouders welkom zijn. Iedere bezoeker dient zich te registreren bij de ingang met de QR-code of via de website op www.hcpijnacker.nl/registratie.

Clubhuis en terras open – mondkapje binnen!

Naast het terras mag ook het clubhuis weer open. Hiervoor gelden strikte regels. Er mogen per ruimte maar een maximale hoeveelheid mensen binnen zijn (en maximaal 50 in totaal) en daarbij moet iedereen van 13 jaar en ouder anderhalve meter afstand houden en bij verplaatsen een mondkapje dragen. Alleen als je aan een tafel binnen zit, mag je je mondkapje afdoen. We willen het clubhuis graag open kunnen houden...

Voor tafels binnen en buiten op het terras moet je je intekenen bij de bar. Er mogen maximaal vier personen aan een (gereserveerde) tafel zitten (uitgezonderd jonger dan 13 jaar of personen uit één huishouden).

Het terras en clubhuis zijn voorlopig alleen in het weekend open tot sluitingstijd (ongeveer tot één uur na de laatste oefenwedstrijd/training). Zodra we de openingstijden kunnen verruimen, laten we dit jullie weten.

Wij gaan uit van jullie medewerking! Voor vragen, neem contact op via [email protected].

Taskforce Corona & Horecacie