Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis Jongens E01 8-tal HC Ypenburg J8E2

UPDATE Algemene Vergadering 14 juni 20:00 - 21:30 uur - ONLINE

11 juni 2021 Algemeen

Beste leden,

Graag nodigen we je op maandagavond 14 juni vanaf 20:00 uur uit voor de eerstvolgende Algemene Vergadering (AV) van HCP.

Vanwege het aantal aanmeldingen en de beperkte ruimte in het clubhuis door de maatregelen houden we de AV wederom online!
Leden, ereleden en leden van verdienste kunnen zich van te voren aanmelden per e-mail via [email protected]. Je ontvangt per email de vergaderlink naar Google Meet.

Deze keer op de agenda onder meer een presentatie over het Technisch Plan voor HCP, waar Laurens het afgelopen anderhalf jaar hard aan heeft gewerkt. Op basis van dit plan kunnen we de komende jaren als club en leden gezamenlijk mooie stappen zetten! Ook kijken we naar de begroting voor komend seizoen en willen we jullie een clubtenue-wijziging voorleggen. Verder is er nieuws van het sponsor-front, dat we hopelijk deze avond al met jullie kunnen delen. Kortom, allerlei ontwikkelingen waar je over kan meepraten en beslissen als HCP-lid!

De bij de AV behorende stukken (conceptverslag vorige AV, begroting en contributievoorstel, voorstel aanpassing thuistenue) zijn te downloaden vanaf de HCP-website. Hiervoor moet je inloggen via "Mijn HCP".
De stukken vind je onder -> Club -> Documenten -> AV-2021-06-14.

Met vriendelijke groet,
namens jullie bestuur, Stefan