UPDATE 18 NOVEMBER 2020 - corona-maatregelen HCP

18 november 2020 Algemeen

Beste allemaal,

Hoera! Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren is er eindelijk weer een voorzichtige positieve ontwikkeling. Dat betekent dat de senioren-teams en dus ook trimmers en trimfitters weer in vaste groepjes van 4 en met inachtneming van de 1,5 meter mogen gaan trainen! Vanaf morgen donderdag 19 november kan er weer volgens de regels tot 2 weken terug worden getraind. Dus als je als senioren-team weer wil gaan trainen, vraag even toestemming via [email protected]

Voor de jeugdteams (inclusief de spelers hiervan die al 18 jaar zijn) verandert er voorlopig niets en ook de overige maatregelen blijven gelden. Deze maatregelen vind je op de website onder de kop "CORONA-UPDATE" en de laatste aanpassingen ook hieronder.

Voor vragen, kijk op de FAQ's of neem gerust contact met ons op.

Met sportieve groet,

Peter Smith en bestuur HCP


UPDATE CORONA-MAATREGELEN 18 NOV

Senioren-teams (inclusief trimmers en trimfitters): 

  • Trainen voor senioren-teams is vooralsnog alleen beperkt mogelijk op aanvraag in vaste groepjes van 4 personen (exclusief trainers).
  • Indien een senioren-team wil trainen kan er een aanvraag worden gedaan via [email protected] en krijgt het team een aanvraagformulier.
  • Het aanvraagformulier wordt ten laatste 12 uur voor de training ingediend per mail en beoordeeld door de Taskforce Corona. Pas na toestemming kan er worden getraind!
  • Dit is conform de regels, zoals eerder geldend vanaf 18 oktober tot 5 november.

Voor de jeugdteams verandert er vooralsnog niets.

Ook de overige regels betreffende clubhuis, tijdstippen aanwezig voor trainingen/oefenwedstrijden (max. 15 minuten!) blijven voorlopig gelden.