Vrijwilligerswerk!

10 november 2020 Algemeen

HCP is een vereniging die alleen kan bestaan door de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers. We moeten blijven bouwen aan onze geweldige vereniging en vragen jou je steentje bij te blijven dragen. Hoe klein ook! Want iets betekenen voor de club geeft veel voldoening en nog meer betrokkenheid bij de club. Op dit moment hebben wij weer een aantal vacatures. De komende weken publiceren wij deze op de site. Staat jouw vacature er niet bij en wil je toch wat doen voor de club? Neem dan contact met ons op en vertel wat jij voor ons kan betekenen. Deze week aandacht voor twee vacatures waar we meerdere mensen voor zoeken:


1. Lijncoördinator (2x)
De Technische Commissie is op zoek naar een nieuwe lijncoördinator meisjes B en meisjes A. Samen met vijf andere lijncoördinatoren en twee voorzitters vorm je de Technische Commissie. Hieronder een omschrijving van de diverse taken:
  • Als lijncoördinator ben je verantwoordelijk voor het maken van de teamindelingen van de breedte teams van de betreffende leeftijdscategorie. Dit wordt gedaan in overleg met de coaches, trainers, spelers en andere lijncoördinatoren.
  • In overleg met de trainerscommissie wordt er gekeken naar de invulling van trainers en coaches voor zowel breedte- als selectieteams.
  • Per seizoen neem je deel aan +/- 6 vergaderingen waarin je samen met de verschillende lijncoördinatoren en andere commissies zoals de keeperscommissie, trainingscommissie en Jongste Jeugd commissie het seizoen evalueert en bekijkt wat we nog verder kunnen verbeteren binnen HCP.
  • Je bent gedurende het seizoen het directe contactpunt voor de teams binnen jouw lijn. Zowel voor de trainers, coaches, teammanagers als spelers.
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, mail dan naar: [email protected]

2. Lid Sponsorcommissie
Weet jij overal een slaatje uit te slaan? Ben jij een creatieveling met een commerciële drive? Of heb je juist een heel groot netwerk in het (plaatselijk) bedrijfsleven wat je wel in wil zetten? Vind je het een kick om bedrijven te benaderen en te overtuigen dat sponsoring van HCP een heel goed plan is? HCP is op zoek naar één of meerdere (jongere) leden en/of ouders van leden voor de sponsorcommissie. Of studeer jij in een commerciële richting en wil jij graag je opleiding met vrijwilligerswerk combineren? Dan zoeken wij zeker ook jou. 

Aanmelden mag natuurlijk ook samen! Bijvoorbeeld met vriend/vriendin/partner. De taken van de sponsorcommissie zijn onder anderen:
  • Beheren van de contacten met bestaande sponsoren.
  • Benaderen van potentiële sponsoren en zoeken naar nieuwe mogelijkheden tot sponsoring.
  • Afstemmen van het sponsorpakket.
  • Organiseren van activiteiten voor onze sponsoren.
  • Vastleggen van de afspraken in een contract en het beheer hiervan.
  • Beheer van de sponsor-module in de management-tool LISA.
Hoeveel tijd kost het: vanaf 3/4 uur per maand - een paar keer per seizoen. 

Interesse? Spreek dan een lid van de sponsorcommissie aan of mail naar: [email protected]