Grote Clubactie

1 november 2020 Algemeen

Beste HCP'er,


De Grote Clubactie 2020 loopt nog een paar weken. Het is een bijzondere tijd en we vragen jullie om onze club te steunen door digitaal een lot te kopen. Dit jaar kunnen we de inkomsten van de Grote Clubactie extra goed gebruiken!

HCP verkoop pagina
We hebben voor HCP een online verkooppagina aangemaakt. Klik op de link en koop 1 of meerdere loten en steun HCP: https://lot.clubactie.nl/lot/hcpijnacker/411927. Je kunt deze link ook doorsturen naar familie, vrienden en kennissen zodat zij op deze manier een lot kunnen kopen. Je maakt met je gekochte lot ook kans op mooie prijzen.

Eindsprint ingezet!
Laten we samen de eindsprint inzetten. Help jij mee om zoveel mogelijk loten te verkopen? De huidige verkoop schiet al goed op! De opbrengst van de Grote Clubactie zullen we dit jaar besteden aan bankjes om het nieuwe veld 4 en bestaande veld 3.


Inleveren lotenboekjes Jeugd en JJ leden

De papieren lotenboekjes die we voor de start van de actie hebben uitgedeeld, kun je inleveren voor zaterdag 21 november. Doe je volle boekjes in de inleverbox die in het clubhuis staat. Dan kunnen wij jouw verkochte loten zelf nog handmatig invoeren.


Digitaal verkopen kan tot 24 november

Je kunt tot 24 november via de link digitale loten verkopen.


Dank voor jullie steun!


Sportieve groeten,


Grote Clubactie commissie,

Irma, Loes, Nick, Jeroen en Erik