Sponsor uitgelicht - oktober

1 oktober 2020 Algemeen

Vandaag willen wij graag onze sponsor Ruseler Makelaars uitlichten. Ruseler is sinds 2018 trouwe sponsor van onze mooie hockeyclub! Veel leden rennen wekelijks over veld 2, het veld dat wordt gesponsord door Ruseler. Maar wat doet Ruseler Makelaars nou precies?

''Als kleinschalige, persoonlijke makelaar heeft u bij Ruseler Makelaars een bijzonder plekje. Wij houden van mensen, kennen en begrijpen onze klanten, hun (woon)wensen, situaties en belangen. Bestaande en nieuwe woningen in en rond Pijnacker-Nootdorp weten we, door onze lokale marktkennis en ervaring, precies op waarde te schatten. We doen er daarbij alles aan om bij elke verkoop, aankoop of taxatie het beste resultaat voor u te bereiken. Altijd op maat, want niemand is hetzelfde.

Het inschakelen van een makelaar betekent dat u een verantwoordelijkheid uit handen geeft. U wilt natuurlijk zeker weten dat u een goede prijs voor een woning behaalt of betaalt en u verwacht van ons terecht dat wij u goed en eerlijk adviseren. Ook als het voor u, in uw situatie, misschien beter is een bepaald bod niet uit te brengen of te accepteren. Bijvoorbeeld omdat de prijs niet in verhouding is met de werkelijke marktwaarde. Ons advies is altijd objectief, helder en gedegen onderbouwd.''

We zijn heel blij met jullie als sponsor, bedankt!