De Grote Club Actie!

10 september 2020 Algemeen

Doe jij ook weer mee?

Help mee zoveel mogelijk loten te verkopen voor de Grote Club Actie 2020.
Een lot kost €3,00 en hiervan is 80% voor HCP (ofwel €2,40). De opbrengst van de Grote Club Actie zullen we dit jaar besteden aan bankjes langs het nieuwe veld 4 en het bestaande veld 3. 

Hoe gaat het allemaal in z'n werk:
Zaterdag 19 september mag je beginnen met loten verkopen. Op 8 december 2020 is de laatste dag dat wij jouw verkochte papieren loten kunnen verwerken. Daarom vragen wij de boekjes vóór 28 november in de inlever box te doen. Deze staat op de wedstrijdtafel in het clubhuis. 

Hoe mag je verkopen?
Verkoopboekje
Vernieuwde verkoopboekje met QR code
Met het nieuwe verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. De koper kan via het verkoopboekje online loten kopen met zijn telefoon (via de QR-code of verkooplink) of hij vult zijn gegevens handmatig in op de pagina 'Eenmalige machtiging'. In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail. Als iemand een lot heeft gekocht, geef je die persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak 'Eenmalige machtiging') met deurzegel. 

Bekijk ook de instructievideo van online loten verkopen via het verkoopboekje op de achterkant. 

Wil je liever niet langs de deuren? Verkoop dan een lot aan opa en oma, papa en mama en de buurvrouw, dan kunnen we alsnog een aardig bedrag ophalen. 

Superlot
Of koop met je team een SUPERLOT! Met een Superlot verkoop/koop je 50 loten in één keer, de koper betaalt dus 150,-. Een Superlot kan online of handmatig worden verkocht. Stuur hiervoor even een mailtje naar [email protected]

Online verkoop
Wij hebben ook een eigen onlineverkooppagina: Laat het ons weten via de mail en wij zorgen dat je de link ontvangt naar onze onlineverkooppagina. Nodig dan al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. 

Met de verkoop van loten kan je zelf ook iets verdienen!
Verkoop je 20 loten (dit moeten 20 door ons geïncasseerde loten* zijn) dan mag je kiezen (dit kruis je aan op je boekje) of je een cadeaubon van Sport2000 Nootdorp wil of van Intertoys/Boekhandel van Atten** ter waarde van €3,00. Bij 40 geïncasseerde loten betekent dit een cadeaubon van €6,00. Met stappen van 20 geïncasseerde loten wordt het bedrag van de cadeaubon verhoogd. 

Ook beloont HCP de bestverkopende teams: 
Het best verkopende team per categorie kan een teamuitje winnen. Meer info volgt!

Is je boekje vol? Stuur ons een mailtje en vraag een nieuw boekje. 

Omgang met persoonsgegevens
Voor de verwerking van de verkochte loten van de Grote club Actie gebruikt HCP de volgende gegevens: voornaam, eerste letter van de achternaam en het team van elk verkopend lid. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, stuur ons dan een mailtje [email protected] 

* helaas kunnen wij niet altijd alle verkochte loten incasseren. Oorzaken hiervan zijn onder anderen: verkeerde bankrekening ingevuld, geen automatische incasso mogelijk, geen saldo.
** bij Intertoys/Boekhandel van Atten mag je per aankoop maximaal 10 bonnen inleveren (bonnen uitsluitend in Pijnacker te besteden).