Grote Club Actie

6 september 2019 Algemeen


Doe je ook weer mee?
Help mee zo veel mogelijk loten te verkopen voor de Grote Club Actie 2019.

Een lot kost € 3,00 en hiervan krijgt HCP 80% (ofwel € 2,40)
De opbrengst van de Grote Club Actie zullen we dit jaar besteden aan een nieuw scorebord.

Hoe gaat het allemaal in z’n werk:
Zaterdag 14 september mag je beginnen met loten verkopen. Op 8 december 2019 is de laatste dag dat we je verkochte loten kunnen verwerken. Daarom vragen we je om vóór zaterdag 29 november de boekjes in de inlever box te doen. Deze staat op de wedstrijdtafel in het clubhuis.

 

Hoe mag je verkopen?
Via eenmalige machtiging: Dit houdt in dat de koper zijn gegevens invult in jouw boekje op de pagina 'eenmalige machtiging (SEPA)' en zet zijn handtekening. Daarna geef jij het bedankbriefje. Dit zit rechts naast het invul vak. Jij hoeft nu verder niets meer te doen. Het bedrag wordt later bij de koper afgeschreven en op zijn bankafschrift staan de lotnummers.

Wil je liever niet langs de deuren verkoop dan een lot aan opa en oma, papa en mama en de buurvrouw, dan kunnen we een aardig bedrag ophalen. Of koop met je team een SUPERLOT!

Stuur hiervoor even een mailtje naar [email protected]

Online: Laat het ons weten via de mail en wij zorgen dat je van de Grote Club Actie een e-mail ontvangt met hierin een link naar onze onlineverkooppagina. Nodig dan al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

 

Met de verkoop van loten kan je zelf ook iets verdienen!
Verkoop je 20 loten (dit moeten 20 door ons geïncasseerde loten* zijn) dan mag je kiezen (dit kruis je aan op je boekje) of je een cadeaubon van Sport2000 Nootdorp wil of van Intertoys / boekhandel van Atten** ter waarde van €3,00. Bij 40 geïncasseerde loten betekent dit een cadeaubon van €6,00. Met stappen van 20 geïncasseerde loten wordt het bedrag van de cadeaubon verhoogd.

 

Ook beloont HCP de bestverkopende teams:
Het best verkopende team per categorie kan een team uitje winnen. Meer info volgt!

 

Is je boekje vol?
Stuur ons een mailtje vraag een nieuw boekje.

 

Omgang met persoonsgegevens
Voor de verwerking van de verkochte loten van de Grote Club Actie gebruikt HCP de volgende gegevens: voornaam, eerste letter van de achternaam en het team van elk verkopend lid. Mocht je hier bezwaar tegen hebben stuur ons een mailtje [email protected]

 

* helaas kunnen wij niet altijd alle verkochte loten incasseren oorzaken hiervan zijn o.a. verkeerde bankrekening ingevuld, geen automatische incasso mogelijk, geen saldo.

** bij Intertoys / boekhandel van Atten mag je per aankoop maximaal 10 bonnen inleveren.(bonnen uitsluitend in Pijnacker te besteden