HCP JO18-1 promoveert naar subtop klasse!

4 oktober 2023 Algemeen

Afgelopen zaterdag stond voor een groot aantal HCP-teams de laatste wedstrijd van de voorcompetitie op de agenda. Voor JO18-1 was het een spannende wedstrijd. Bij winst zou het team promoveren naar de subtop-klasse.
Het is ze gelukt, maar de heren maakten er een spannende wedstrijd van tegen Cartouche JO18-3. In het eerste kwart kwam HCP zelfs op achterstand, 0-2. Na aanwijzingen van coach Bastiaan stelde HCP orde op zaken en werd het 2-2. In de tweede helft trok HCP door en werd de inzet met de eindstand 4-2 beloond.
De vele ouders langs de lijn konden ook weer gerust ademhalen. Dank aan de scheidsrechters, die elke week maar weer de wedstrijden in goede banen leiden. De competitie voor JO18-1 herstart op zaterdag 4 november.