Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 26 juni 2021
Tijd T/U Team Tegen team
09:00 Thuis Jongens E01 8-tal HC Ypenburg J8E2

Benjamins

Als je op 1 oktober van het lopende jaar 6 jaar bent kun je écht gaan leren hockeyen bij de Benjamins. Onder leiding van een aantal enthousiaste trainers leren we de basisbeginselen van het hockeyspel. Het uitgangspunt is hierbij dat dit in een veilige en sociale omgeving gebeurt. Er worden kleine groepjes gevormd, waarbij rekening gehouden worden met eventueel vriendenverzoeken.

Trainingen
De trainingen zijn iedere zaterdag van 8:30-9:30 uur. In de winter verschuift de trainingstijd naar 9:30-10:30 uur. De trainingen worden gegeven op veld 1, dat is het grote veld direct naast het clubhuis.

De training vervalt veelal in de schoolvakanties. Dat zal tijdig worden gecommuniceerd. In het voorjaar zijn de Benjamins zo ver dat ze hun eerste wedstrijden 3-tegen-3 kunnen spelen tegen clubs uit de buurt.

Materiaal
Voor de eerste trainingen dragen de kinderen sportkleding (of lekker zittende kleding), sportschoenen, scheenbeschermers en een bitje. Scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht i.v.m. veiligheid!

  • Een bitje is te koop bij de sportzaken of in het clubhuis bij de wedstrijdtafel. Een bitje moet eerst op maat worden gemaakt (in warm water leggen, laten bijten en evt. bijknippen).
  • Er zijn hockeysticks te leen bij de hockeyclub, maar het is altijd handiger om zelf van iemand een stick te lenen als dat mogelijk is. Voor de jongste jeugd heeft de stick de juiste lengte als deze tot de navel komt.

 

Meer weten?
Neem dan contact op met de Benjamincoördinator via [email protected]

Aanmelden
Wil je komen hockeyen bij de Benjamins? Vul dan het aanmeldformulier op onze website helemaal in. Je komt dan automatisch eerst op de wachtlijst terecht (zie hieronder voor meer informatie). Zodra er plek is ontvang je per e-mail een aanbod voor plaatsing. Meer info over de contributie is hier te vinden.

Proefperiode
Bij de Benjamins mag je het hockeyen altijd eerst drie weken vrijblijvend en kosteloos proberen. Deze proefperiode gaat automatisch over in een lidmaatschap, tenzij je je voor afloop van de proefperiode afmeldt door een e-mail te sturen naar de ledenadministratie. Een hockeystick kan gedurende de proefperiode in bruikleen worden gegeven. Een bitje is verplicht, evenals scheenbeschermers. Verder kunstgrasschoenen (of sportschoenen met een stevige rand) en lekker zittende sportkleding.