Commissie: Hockeykamp

HCP HOCKEYKAMP!

Elk jaar wordt er vanuit HCP een hockeykamp georganiseerd voor de jeugd. Op deze pagina staat wat algemene informatie over dit kamp. Voor de specifieke informatie per jaar kunt u de site of eigen mail in de gaten houden. Bij vragen kunt u altijd mailen naar [email protected]

Wat houdt hockeykamp in?
Het HCP hockeykamp staat voor een lang weekend vol met plezier. Op vrijdag trekken we allemaal onze vetste outfit aan die past bij het thema van dat jaar en dan verzamelen we op HCP. Na de groepsfoto vertrekken we met zijn allen met de bus naar een andere hockeyclub in Nederland. Daar gaan we eerst de tenten opzetten en dan begint het feest. Tijdens het weekend gaan we allemaal leuke activiteiten doen. Zo doen we bijvoorbeeld spelletjes in het bos, is er een dropping en kun je je favoriete begeleiders zien optreden tijdens de bonte avond. We gaan onwijs lekker eten en zingen het hele kamp door de gekste kampliedjes. Op maandagochtend gaan we met de bus weer naar huis. Kortom, er staat een weekend lang super veel lol met je beste vrienden, vriendinnen, je teamgenootjes en spelers uit de senioren te wachten!

Voor wie?
Het kamp wordt georganiseerd voor de tweedejaars E-jeugd, alle D-jeugd en eerstejaars C-jeugd. Er zullen tussen de 80 en 100 kinderen per kamp mee mogen. Sommige jaren zit het kamp meteen vol bij de inschrijving en sommige jaren wordt het kamp aangevuld met andere jeugd.

Wanneer?
Tijdens het eerste weekend van de zomervakantie wordt het kamp georganiseerd. We houden hierbij de schoolkalender van regio midden aan. We verzamelen op vrijdag meestal rond 17:15-17:45 uur en zullen rond 18:00 uur vertrekken. De maandag daarna komen wij meestal rond 14:00-14:30 uur terug bij HCP.

Waar?
Elk jaar zoeken wij naar een hockeyclub ergens in Nederland waar wij mogen logeren. Dit ligt niet van tevoren vast. Wat wel vastligt is dat de kinderen slapen in zelf meegebrachte tenten en onderling met teamgenootjes of vriendjes/vriendinnetjes een indeling gemaakt wordt.

Kosten?
De kosten zullen rond de €130,- liggen.

Wie gaan er mee?
Naast de kinderen gaat er natuurlijk leiding mee. De leiding bestaat uit de hoofdleiding (Roos Verburg, Luuk Zoutendijk, Jasmijn Groeneweg en Ilse Admiraal) en andere heel enthousiaste seniorleden. Alle leiding is verbonden aan HCP. De groep bestaat uit ongeveer 30 man leiding.

Wat moet ik verder weten?
Houdt ons Instagram account in de gaten: @hcphockeykamp!