Sponsoring

Hockey Club Pijnacker is een echte familieclub met een uitstekend imago qua sportiviteit, gezelligheid en sfeer. HCP is tevens een financieel gezonde hockeyclub en met ruim 1.000 leden en een 4e veld op komst is onze club nog steeds groeiende.

Al sinds de oprichting in 1977 voelen we ons gesteund door onze sponsoren, veelal lokale ondernemers, die onze hockeyclub een warm hart toedragen. Mede dankzij onze sponsoren zijn we als hockeyclub gegroeid in kwaliteit, hebben we extra training in kunnen kopen en hebben we ons clubhuis en interieur onder handen kunnen nemen.

Ook voor de komende jaren is de steun van sponsoren van harte welkom en bieden wij een gevarieerd sponsoraanbod. Denk hierbij o.a. aan:

  • Een veld dat uw naam draagt
  • Een team dat in uw wedstrijdshirts speelt of zelfs heel HCP dat in uw wedstrijdshirts speelt
  • Herkenbaarheid langs de lijn – uw advertentie op een bord of doek
  • Herkenbaarheid in ons clubhuis – uw advertentie of film op HCP TV ‘narrow-casting’.
  • Samenwerking op maat

Als sponsor bent u sowieso altijd vindbaar op onze website en onze app, uiteraard met doorklikfuntie naar uw website. We gaan graag met u in gesprek!

 

Sponsorcommissie Hockey Club Pijnacker

Klik hier voor een overzicht van de huidige sponsoren.


Team Sponsoring

Indien u een team van Hockey Club Pijnacker wilt sponsoren en uw bedrijfsnaam- of logo wilt vermelden, zijn hier enkele voorwaarden aan verbonden en moet er soms sponsorgeld afgedragen worden.

Echter, HCP vindt het belangrijk dat teamsponsoring zo laagdrempelig mogelijk plaatsvindt zodat het team en de sponsor hier maximaal profijt van hebben.

Om deze reden hoeft voor alles waar geen HCP logo op staat ook geen afdracht plaats te vinden en dus ook geen sponsorcontract afgesloten te worden. Denk hierbij aan trainingspakken, sticks en tassen. Wel verzoeken wij onze sponsoren ook een offerte aan te vragen bij onze preferred supplier Hockey Republic te Rijswijk waar HCP 20% korting ontvangt op trainingspakken en sweatshirts bij aanschaf van minimaal 14 stuks.

Voor teamsponsoring van HCP wedstrijdshirts met vermelding van uw bedrijfsnaam- of logo moet wel afdracht plaatsvinden aan HCP en een sponsorcontract opgesteld worden. De afdracht is eenmalig, eventueel in delen af te dragen en de shirts mogen 3 jaar door een (wisselend) team gedragen worden. Het maximale aantal sponsoren per team voor wedstrijdshirts is twee dus u kunt de afdracht ook samen met een andere sponsor delen. De bedragen voor teamsponsoring kunt u opvragen bij de kledingcommissie van HCP.

Denkt u er aan dat uw reclame-uiting moet voldoen aan het HCP beleid teamsponsoring wedstrijdshirts, op te vragen bij de kledingcommissie van HCP, [email protected]

Wedstrijdshirts bestellen voor een heel team? Dit kan alleen via de kledingcommissie (en dus niet via Hockey Republic). U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]

Tot slot: Op HCP wedstrijd-rokken, -broeken en -sokken mogen geen sponsor uitingen vermeld worden.

Onze teams staan te popelen om samen met u iets te ondernemen, u ook?

Kledingcommissie Hockey Club Pijnacker (onderdeel van de sponsorcommissie HCP) [email protected]


Zie ook de FAQ voor shirt-sponsoring