Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Tijd T/U Team Tegen team
10:30 Thuis JO10-1 HC Ypenburg JO10-1

MO18-1 knap kampioen tweede klasse!

31 mei 2024 Algemeen

Op zaterdag 25 mei is MO18-1 van HCP op overtuigende wijze kampioen geworden in de tweede klasse. Met 5 punten los en nog twee wedstrijden te gaan, was het spannend voor de meiden en coach Roos Verburg. Vooral omdat deze voorlaatste wedstrijd tegen de nummer 2, Leonidas MO18-2,gespeeld moest worden. Maar de meiden van HCP maakten meteen al in het eerste kwart 3 doelpunten en stonden na 17,5 minuten met 3-0 voor. De tegenstander maakte het nauwelijks spannend door in het derde kwart met 3-1 nog wat terug te komen. De eindstand werd in Pijnacker uiteindelijk 4-1 waarna de meiden nog een ererondje liepen langs de vele toeschouwers aan de kant. Aansluitend werd op de club nog nagenoten met wat lekkers.