Inloggen

Zoeken

 

Grote Club Actie
Sponsoren

Superlotkopers


terug naar vorige scherm
Hockeymiddag woensdag 16 mei bij HCP

 
14-5-2018 | 

Op deze middag kan jij je vriendjes meenemen en kennis laten maken met hockey!

Deze middag wordt georganiseerd door T4T en is bedoeld voor spelers die al op hockey zitten, maar vooral ook voor kinderen die geen lid zijn en eens willen ervaren wat hockey eigenlijk is. Een mooi moment om eens te kijken of hockey wellicht iets voor jou is! Ben je geboren tussen 1-10-2008 en 30-9-2012 dan ben je van harte welkom!


Belangrijke informatie:

  • Wat gaat er gebeuren: Onder leiding van ervaren trainers worden er verschillende hockey spellen gespeeld. Op een speelse manier krijgen de spelers de eerste technieken aangeleerd.
  • Wanneer vindt het plaats: Woensdag 16 mei 2018 tussen 15:00 – 16:30 uur
  • Voor wie is de dag bedoeld:Voor alle kinderen, wel of geen lid van de hockeyclub, geboren tussen 1-10-2008 en 30-9-2012.
  • Waar vindt de hockeymiddag plaats:Sportcomplex HCP; Sportpark De Groene Wijdte, Sportlaan 6 Pijnacker
  • Materiaal: Tijdens de dag wordt er gebruik gemaakt van echte (houten) hockeysticks en echte hockeyballen. Het dragen van een bitje, scheenbeschermers en goed schoeisel is dan ook verplicht. Indien u een stick wilt lenen op de vereniging geef dit vooraf dan even aan. We adviseren vooraf een bitje aan te schaffen, zodat deze vooraf al past..
  • Kosten: Deelname is gratis
  • Aanmelden: Wanneer je al lid bent van HCP kan je deelnemen zonder aan te melden. Niet leden dienen zich wel aan te melden via: [email protected]
    Ook het aanvragen van een leenstick kan via dit e-mailadres.

 

Graag zien we jullie op 16 mei om er een leuke middag van te maken! Mocht je na deze middag denken dat je hockey erg leuk lijkt, dan kan je je aanmelden. Dat kan via de site, via deze link: Inschrijven HCP ( https://www.hcpijnacker.nl/site/default.asp?option=11016 ) of door een mailtje te sturen naar [email protected].

 

In welke leeftijdscategorie zit je vanaf september 2018 bij de hockey en kan je ook meteen aan de slag? Onderstaand een overzicht:


 - Ben je geboren tussen 1 oktober 2011 en 30 september 2012?
Dan word je een benjamin. De benjamins zijn jongens en meisjes en zijn de jongste leden van onze hockeyclub. Alle benjamins starten in september 2018 allemaal tegelijk en trainen wekelijks een uur op de zaterdag ochtend om half 9. Voor deze leeftijd is er nog genoeg plek. Mocht je echt verder willen proberen dan mag je nog voor de zomervakantie 3 keer mee komen trainen.

- Ben je geboren tussen 1 oktober 2010 en 30 september 2011?
Dan word je een Fje. Voor deze leeftijd zijn we op zoek naar jongens. Jongens van deze leeftijd mogen al voor de vakantie nog 3 keer komen trainen op de zaterdag ochtend met de huidige benjamins.

Vanaf september gaat alle F jeugd een uur en een kwartier (waarschijnlijk op de woensdagmiddag) trainen en speel je op de zaterdagochtend een wedstrijdje. Voor de meisjes weten we nog niet of er meteen plek is in een team, dat hangt af van eventuele mutaties. 

- Ben je geboren tussen 1 oktober 2008 en 30 september 2010?
Dan wordt je een Etje. Voor deze leeftijd kunnen we niet beloven dat er meteen plek is, je kan je altijd aanmelden,waarnaar je persoonlijk bericht krijgt of er plek is voor jou.  Ook kan er dan persoonlijke informatie gegeven worden.Bijlage: Flyer HCP Hockeydag 2018v.docx