HC Pijnacker MO12-2 ongeslagen kampioen!

9 juni 2024 Algemeen

HC Pijnacker MO12-2 ongeslagen kampioen!

Het meiden hockeyteam MO12-2 heeft een fantastische prestatie geleverd dit seizoen! Ze zijn ongeslagen kampioen geworden met 9 overwinningen en 1 gelijkspel. Niet alleen hadden ze de meeste doelpunten voor maar ook de minste doelpunten tegen. Dit succes is absoluut te danken aan de teamprestatie waarin alle meiden hun steentje hebben bijgedragen.
Het begon allemaal bij het vormen van een leuk team met duidelijke afspraken waarin alle meiden zich prettig voelde. Vanuit daar hebben de meiden zich kunnen ontwikkelen op het gebied van techniek en gedrevenheid. Het is geweldig om te zien hoe alle meiden dit seizoen zijn gegroeid, zowel op persoonlijk vlak als in hun hockeyvaardigheden. Dit toont aan dat plezier en ontwikkeling hand in hand moeten
gaan.
De trainers, coaches en ouders zijn ontzettend trots op het team. Ze hebben jullie zien groeien en bloeien en hebben jullie gesteund gedurende het hele seizoen. Het is duidelijk dat het een seizoen was waarin plezier altijd voorop stond en dat heeft zeker bijgedragen aan het succes.
Gefeliciteerd met deze prachtige prestatie en geniet van jullie welverdiende kampioenschap!

Wij zien jullie graag bij de huldiging zondag 16 juni a.s. tussen de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 in.