Regels en afspraken clubtenue HCP

27 februari 2024 Algemeen

De eerste veldwedstrijden staan weer op het punt van beginnen.

Als hockeyclub Pijnacker willen we graag goed voor de dag komen, en dat doen we in het juiste clubtenue. Daarnaast is het ook belangrijk dat we onze sponsoren een warm hart toedragen. 

Daarom hebben we in de ALV van oktober 2023 met elkaar afgesproken dat ieder spelen lid vanaf het veldseizoen 2023-2024 startend van maart 2024 bij de wedstrijden in het officiële clubtenue van HCP speelt. Zie foto bij bericht.

Dit is het enige juiste clubtenue. Andere of oudere HCP clubtenues mogen niet meer gebruikt worden om wedstrijden in te spelen.

Omdat we weer bijna gaan starten met het vervolg van de veldcompetitie, is het belangrijk om het juiste shirt te halen. Het officiële verkooppunt van de HCP wedstrijdtenues is Sport2000 in Nootdorp.

Voor uitwedstrijden waarvoor het reserve tenue (of uit tenue) benodigd is, geldt deze verplichting niet. Je mag in een officieel (zwart) HCP shirt spelen, of een zwart shirt met korte of lange mouw.

Wij rekenen op ieders begrip en medewerking. Het zou jammer zijn als je door een verkeerd shirt geen wedstrijd kan spelen.