Aandachtspunten start tweede seizoenshelft op het veld!

21 februari 2024 Algemeen

Beste trainers, managers, coaches,

Op 2 en 3 maart starten we weer met de veldcompetitie.
Alle wedstrijden zullen zo spoedig mogelijk worden ingepland, zodat iedereen weet wanneer er gespeeld gaat worden. De ingeplande tijden, velden zijn in principe vast, wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met geven van trainingen, coachen andere teams. Wij hebben geen tot weinig invloed op de tijden van andere verenigingen.

Vanuit het wedstrijdsecretariaat de volgende aandachtspunten :

Voor aanvang van de wedstrijden dienen de teams de spelers in te vullen op het DWF. Ook als er invallers meespelen, zorg dat deze op het wedstrijdformulier staan en uiteraard ook speelgerechtigd zijn.

In het voorjaar zijn er voor degene die examen doen ongetwijfeld weer examenreizen en open dagen. Als dit op tijd bekend kunnen wij in overleg met de tegenstander kijken om de wedstrijd wellicht te verplaatsen. Er is hiervoor een "procedure-voor-geen-team" beschikbaar.


Eerder spelen mag altijd, later spelen dan de geplande datum kan alleen in de districtscompetitie in de week erna, maar voor de volgende wedstrijd. Geeft dit tijdig aan. Uiterlijk 4 weken voor de geplande wedstrijd. Inhalen thuis kan alleen op de maandag, woensdag of vrijdagavond.

Rest ons alleen nog om iedereen veel plezier te wensen bij de tweede seizoenshelft.
Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag.


Met vriendelijke groeten,
Ad van Nierop
(HCP Wedstrijdsecretaris Senioren, Junioren en Jongste Jeugd)