Gratis teamuitje!

20 februari 2024 Algemeen

Het is eindelijk zover! Het einde van het seizoen nadert en de Playoffs gaan van start! We nodigen je, inclusief coaches, teamleden, collega's, ouders, partners, kinderen/broer/zusjes, etc van harte uit om de spanning en sensatie van de kwartfinale-serie mee te beleven op vrijdag 8 maart en (indien nodig) op dinsdag 12 maart. Dit worden een avonden vol ijshockeyactie, waarbij UltimAir Hijs Hokij strijdt voor de overwinning en een plek in de halve finale

Op dit moment staat onze kwartfinale-tegenstander nog niet vast, maar zal voortkomen uit het trio Leuven/Mechelen/Herentals. Kortom, spannend zal het sowieso worden!


 

Datum & tijd

De eerste wedstrijd van de kwartfinale-serie is op vrijdag 8 maart en zal beginnen om 20:45 uur. Vanaf 19:00 uur zijn jullie van harte welkom in De Uithof!

Kaarten aanvragen is eenvoudig! Klik op de onderstaande button en vraag je ticket(s) aan voor de betreffende wedstrijd. De digitale kaarten ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox. Maar wees er snel bij, want OP = OP!

Grote groep?

Wil je meer dan 10 kaarten reserveren voor jouw gezelschap? Geen probleem! Stuur ons een e-mail [email protected]
met het gewenste aantal kaarten, jouw naam en de naam van je bedrijf/club. Na ontvangst van jouw e-mail sturen we een bevestiging en de tickets in een .pdf bestand.


 

Game 1, kwartfinale-serie
Datum:
 Vrijdag 8 maart
Tijd: 20.45 uur
Locatie: De Uithof, Den Haag
*Game 3, kwartfinale-serie
Datum: Dinsdag 12 maart
Tijd: 20.00 uur
Locatie: De Uithof, Den Haag

*Indien nodig

SCOOR HIER JE TICKET(S) VRIJDAG 8 MAART
SCOOR HIER JE TICKET(S) DINSDAG 12 MAART

      Ticket(s) aanvragen:

  1. Klik op de button om gratis tickets aan te vragen.

  2. Kies het gewenste aantal tickets.

  3. Klik op 'Doorgaan' en voer de benodigde contactgegevens in.

  4. Bevestig de gegevens en voltooi de aanvraag.

  5. Binnen enkele minuten ontvang je de digitale tickets in je mailbox

Bij ons geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Dus aarzel niet en geef je zo snel als mogelijk op. We hanteren wel het first come, first serve principe!

We hopen je op vrijdag 8 maart te mogen ontvangen, om een uiterst gezellige en sportieve avond in De Uithof te mogen beleven! Hopelijk tot dan!

Met sportieve groet,
UltimAir Hijs Hokij Den Haag