Pakketten ophalen en versturen via DHL Pakketautomaat zorgt voor extraatje in clubkas HCP

16 december 2023 Algemeen

Jullie hebben hem vast al gezien. Het grote gele vierkante DHL-pakkettenautomaat bij HCP. Dinsdag is hij geplaatst en sinds vandaag officieel bruikbaar. Laat je pakketje vanaf nu bezorgen in "ONS" DHL-automaat en HCP ontvangt een vergoeding per pakketje.

De pakketautomaat is 24/7 bereikbaar, goed toegankelijk en geschikt voor pakjes van verschillende formaten. 

Voor ieder pakket in de automaat ontvangt HCP een vergoeding die naar de clubkas gaat. Als trotse sponsor en logistiek partner van onze nationale vrouwenteams van voetbal, hockey, volleybal en handbal, draagt DHL de sport een warm hart toe. Dat begint op de clubs van de talenten van de toekomst. 

Actieve sporter,  clubfan of inwoner, de pakketautomaat gaat alleen open met een unieke afhaalcode voor de ontvanger van het bewuste pakket. Dat kan op ieder gewenst moment na ontvangst van de code. Het retourneren of versturen van pakketten gaat met hetzelfde gemak. Kom te voet of met de fiets, dat maakt de bezorging nog duurzamer.

Steeds meer mensen maken gebruik van aflevering op een servicepunt of in een pakketautomaat als alternatief voor levering op het thuisadres. In een jaar tijd is het gebruik ervan met 40% toegenomen. Gebruikers noemen flexibiliteit, gemak en duurzaamheid als pluspunten. Deze pakketautomaat op de club kan ook als standaard bezorgoptie vastgelegd worden in de Mijn DHL-app, die inmiddels 5 miljoen keer gedownload is.