Teamuitje? Kom gratis naar een ijshockeywedstrijd in de Uithof!

29 oktober 2023 Algemeen

Beste sportfan,

Het is tijd om de ijskoude adrenaline te voelen stromen! UltimAir Hijs Hokij nodigt jou, je gezin, collega's, vrienden en familie van harte uit voor een spectaculaire ijshockeyavond op vrijdag 17 november! Mis deze unieke kans niet om de sensatie van ijshockey GRATIS en van dichtbij te ervaren.

Op onze thuisbasis, De Uithof, staat een avond vol actie op het programma terwijl onze spelers het ijs betreden voor een strijd tegen de Belgische- én BeNe League kampioen: Bulldogs Liege. Jouw aanmoediging is de sleutel tot het creëren van een onvergetelijke sfeer, dus kom onze jongens toejuichen!

Jij bent bij deze van harte uitgenodigd om deze onvergetelijke ijshockeyavond bij te wonen. Vanaf 19:15 uur verwelkomen we je graag in De Uithof, waar de wedstrijd om 20:45 uur zal beginnen. Een avond vol passie, snelheid en geweldige sportieve prestaties wacht op jou! 

Kaarten aanvragen is eenvoudig! Klik op de onderstaande link en bestel je gratis tickets. De digitale kaarten ontvang je binnen enkele minuten in je mailbox. Maar wees er snel bij, want OP = OP!

Vraag nu je kaarten aan!

P.S. Wil je meer dan 10 kaarten reserveren voor jouw gezelschap? Geen probleem! Stuur een e-mail naar communicatie.topsport@ hijshokij.nl met het gewenste aantal kaarten, jouw naam en de naam van je bedrijf/club. Na ontvangst van jouw e-mail sturen we een bevestiging en de tickets in een .pdf bestand.

*Komt deze datum niet uit? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een andere wedstrijd.

We kijken er enorm naar uit om jou te verwelkomen op vrijdag 17 november in De Uithof. Hopelijk tot dan!

Met sportieve groet,
UltimAir Hijs Hokij Den Haag