Nog een paar jeugdtrainers gezocht en nieuws voor de huidige trainers!

18 september 2023 Algemeen

Hoi HCP leden,

Het hockeyseizoen is gelukkig weer begonnen!
De meesten hebben de eerste wedstrijden er al weer op zitten en wat is het mooi om weer zoveel enthousiaste hockeyers op de club te zien. 

Trainers gezocht!
De afgelopen weken hebben we met de leden van de Technische Commissie ontzettend hard gewerkt aan het rondkrijgen van het trainers- en coach schema, voor de teams waarvoor dat geldt.
Op enkele juniorenteams na, hebben we het ook dit jaar weer rond weten te krijgen.

Lijkt het jou ook leuk om een team te trainen en/of te coachen, meld je dan aan bij de trainerscommissie via [email protected]. Samen gaan we dan op zoek naar een geschikt team.

Huidige trainers
Voor iedereen die op dit moment al trainer of coach is, de contracten worden vanaf vandaag en de komende dagen per e-mail naar jullie verstuurd. Net als voorgaand jaar vragen we je om dit document goed te controleren en vervolgens digitaal te ondertekenen. Voor de allerjongste jeugd die training geeft vragen we de ouders om daarbij te helpen.

Het is belangrijk dat al jullie contactgegevens goed in LISA HockeyApp vermeld staan. Op basis van deze gegevens worden de contracten verstuurd.
Als je eind deze week nog niets hebt ontvangen, stuur dan even een mail naar [email protected], dan gaan we dat in orde maken.

Namens de club en alle leden willen we de trainers en coaches alvast bedanken voor alle positieve energie die ze er ook dit jaar weer in stoppen.

Heel veel succes en vooral ook plezier dit seizoen.

Tot binnenkort langs de velden,

Met een hele sportieve groet van de Technische Commissie,

Hélène, José, Loes, Ellen, Iris, Sabeth, Roos, Marc, Thomas, Wilbert, Eric, Rob en Jurgen