Ben jij 6 jaar en zoek je nog een leuke sport?

17 augustus 2023 Algemeen

Ben jij 6 jaar en zoek je nog een leuke sport?
Wie zijn de Benjamins?
Als je op 1 oktober 2023 6 jaar bent, kun je écht gaan leren hockeyen bij de Benjamins. Onder leiding van een aantal enthousiaste trainers leren we de basisbeginselen van het hockeyspel. Het uitgangspunt is hierbij dat dit in een veilige en sociale omgeving gebeurt. Er worden kleine groepjes gevormd, waarbij rekening gehouden worden met eventueel vriendenverzoeken.
Vanaf september worden er oefeningen gedaan en in het voorjaar zijn de Benjamins zo ver dat ze hun eerste wedstrijden 3-tegen-3 kunnen spelen tegen clubs uit de buurt.
Kleding
Voor de eerste trainingen dragen de kinderen sportkleding (of lekker zittende kleding), sportschoenen (bij voorkeur kunstgrasschoenen), scheenbeschermers en een bitje. Scheenbeschermers en een bitje zijn verplicht i.v.m. veiligheid! Een bitje is te koop bij sportzaken of in het clubhuis bij de wedstrijdtafel en wordt op maat gemaakt door deze in warm water te leggen en te ‘happen’. Er zijn genoeg hockeysticks te leen bij de hockeyclub, maar het is (na een aantal trainingen) handiger om zelf een stick mee te nemen. Voor de benjamins heeft de stick de juiste lengte als deze tot de navel komt.
Aanmelden
Wil je komen hockeyen bij de Benjamins? Vul dan het aanmeldformulier op onze website in. https://www.hcpijnacker.nl/site/default.asp?Option=11016&m=4
Je ontvangt per e-mail een uitnodiging voor 3 proeftrainingen.
Praktische informatie Benjamin hockey:
Locatie: HC Pijnacker (Sportlaan 6), veld 1.
Tijd: Zaterdag van 9:00 tot 10:00 uur, in de winterperiode van 9:30 tot 10:30 uur
Vragen?
Stuur een e-mail naar de benjamincoördinator via [email protected].