Superhelden jeugdkamp Hockeyclub Pijnacker groot succes!

18 juli 2023 Algemeen

Superhelden jeugdkamp Hockeyclub Pijnacker groot succes!


Tijdens het weekend van 7 t/m 10 juli was het weer zo ver. De C, D en E jeugd vertrok vanaf HCP met de bus naar Ede voor een kamp gevuld met zon, spellen, dropping, disco en natuurlijk hockey. Het kampthema van het jaar was ‘Superhelden’ en ongeveer 90 kinderen en begeleiding gingen bepakt en bezakt met tenten, hockeysticks en kilo’s snoep een weekend vol plezier tegemoet. 


Toen vrijdag alle tenten opgezet waren, mochten de kinderen beginnen aan het eerste spel: weerwolven. Hierna was het tijd voor de eerste nacht in de tenten en werd er aardig op losgekeet. Zaterdag stond overdag het teken van hockey en waterspellen om zo een beetje de verkoeling voor het warme weer op te zoeken. En deze dag werd zoals altijd afgesloten met een spannende dropping. 


Op zondagochtend vertrok het HCP kamp richting het zwembad en ‘s avonds was het weer feest met de friettafels, bonte avond én de disco. De tijd vloog voorbij want voor de kinderen het wisten, moesten de tenten ingepakt worden en werd iedereen met schorre stemmen weer op Hockeyclub Pijnacker afgeleverd. Al met al: een geslaagd kamp. 


door onze reporter Marre Oudhof