Nieuwe voorzitter bekend!

14 juni 2023 Algemeen

Het bestuur van HCP heeft gisteren tijdens de ALV met trots bekend gemaakt dat Reggie Hernaus, de voorzittershamer van onze interim voorzitter Erica over wil nemen.


Reggie is voor HCP geen onbekende en vele van jullie zullen hem zeker kennen. Een echte hockeyvader en zelf veteraan en een verbinder. Jullie zullen Reggie nu nog vaker op de club zien lopen en jullie aanspreken, maar spreek ook vooral hem aan.

Verder hebben wij afscheid genomen van Stefan Knijnenburg als secretaris, wij danken hem voor zijn inzet van de afgelopen 3 jaar en zullen zijn rustige uitstaling gaan missen, maar zullen hem zeker nog langs de velden zien als Gele Jas. 
Zijn functie zal worden opgevuld door een nieuw duo: Cindy Brink en Dorothy San Giorgi, beiden lopen ook al vele jaren op de club.

Tevens heeft het bestuur Eric Ernst benoemd tot lid van verdienste. Eric weet alles, doet alles, kent iedereen en is bijna altijd op de club te vinden. 

Het bestuur en alles commissies zijn druk bezig om de start van het nieuwe seizoen zo goed mogelijk te laten verlopen. En wij zitten vol met plannen voor de komende jaren.

Uiteraard kunnen wij nog vele vrijwilligers gebruiken dus wil je onze club helpen spreek een van ons aan en er is altijd wel een passende functie te vinden.


Reggie, Sue, Jurgen, Erica, Cindy en Dorothy