HCP mondmaskers

2 september 2020 Algemeen

Vanaf zaterdag verkopen wij op HCP de enige echte HCP Mondmaskers voor een scherpe prijs. Waar de prijzen van mondkapjes vaak tussen de €9,99 en €14,99 liggen, verkopen wij ze voor slechts €6,99. De eerste voorraad is beperkt, dus sla snel je slag. Wil je voor het hele team deze mondkapjes aanschaffen? Maak dan gebruik van de teamdeal. Hoe gaaf is het als je met het je hele team zo aankomt bij een uitwedstrijd. 

Wat voor mondkapje is het:
Het mondkapje is zwart en gemaakt met een dubbele laag van 100% katoen. Het kapje is verkrijgbaar in een standaard maat. Door het gebruik van katoen voelt dit mondmasker natuurlijk en comfortabel aan. De mondkapjes hebben aan een kant het HCP logo. Ook zijn de mondmaskers herbruikbaar: ze kunnen in de wasmachine gewassen worden op 60 graden. Uiteraard is dit  artikel is niet geschikt voor medische doeleinden.

De teamdeal:

Bestel voor dinsdag 8 september 15 mondkapjes en krijg er 2 gratis. Deze aanbieding geldt alleen voor bestellingen. Levertijd is ca. 6 werkdagen. Bestellen kan door een mail te sturen naar [email protected]