Horeca nieuws

6 augustus 2020 Algemeen

Met het benoemen van Sue van Kampen als voorzitter van de horecacommissie en bestuurslid is er een brok energie en enthousiasme toegevoegd aan ons fijne barteam! Dit kunnen we goed gebruiken, want waar we vorig seizoen al diverse dingen hebben veranderd, is het nu tijd om weer een stap verder te gaan.


Een van de belangrijkste speerpunten wordt het vinden van nieuwe barcoaches! Daarnaast ook een betere taakverdeling binnen het barteam, beter alcoholbeleid én het vinden van andere inkomsten dan alleen drinken en eten. De barinkomsten zijn van groot belang voor de club, het gemis daarvan is de afgelopen maanden duidelijk zichtbaar geworden. 


Zoals u wellicht al gemerkt heeft, is ons assortiment al op een paar punten aangevuld, verbeterd en/of veranderd, maar deze zomer gaan we het hele assortiment tegen het licht houden. En waar nodig aanpassen. 


Inmiddels heeft bijna iedereen bij het barteam het certificaat "Verantwoord alcohol schenken" gehaald. Vanaf nu zullen we bij de verkoop van alcohol bij twijfel legitimatie gaan vragen! Dus HCP-ers neem je legitimatie mee. En onthoud vooral dat we het niet vragen om je te pesten (maar we houden graag onze vergunning)!


De vrijwilligersfunctie "barhoofd" is inmiddels al besproken en deze zal veranderen! Er is besloten om dit vanaf nu anders in te vullen. Voortaan hebben we barcoaches en dit zegt eigenlijk al genoeg. Als barcoach stuur je de mensen aan die bardienst draaien. Meer niet, dus geen vergaderingen. 


Een kleine greep uit de plannen en verbeteringen. Je zult het vast komende seizoen zien! 

Kun je ons ergens mee helpen of heb je tijd om max 4 uurtjes per maand barcoach te zijn, laat het ons dan weten via [email protected]