Geef je vandaag op voor het HCP hockeykamp 2020!

23 juni 2020 Algemeen

Beste HCP'ers,

We hebben weer een update voor het alternatief van hockeykamp met alle informatie! Het hockeykamp van dit jaar is (zoals wij eerder al hebben laten weten) iets anders en we zijn druk bezig om alles aan de coronamaatregelen te voldoen. Het kamp gaat door, zolang de regering dit niet tegenspreekt.

Vanavond begint de inschrijving online om 19:00 uur (via de HCP site). De inschrijving gaat via een link die op de HCP site komt te staan. U heeft daarvoor de Lisa/HCP inloggegevens van uw kind nodig, want u moet daarmee inloggen op de HCP site. Bij de inschrijving willen wij graag weten: de T-shirt maat van uw kind (zie onderaan dit bericht) en welke vriendjes/vriendinnetjes willen ook komen en willen samen in een groepje. De betaling voor het kamp gaat toch niet via iDeal, maar kunt u (later) naar onze rekening overmaken.

Alle informatie op een rijtje:
  • Het kamp is op zaterdag 18 juli en zondag 19 juli beide dagen van 09:00-22:00 uur.
  • Voor alle 2e jaars E en alle D-jeugd van HCP
  • Het thema is "Olympische spelen"
  • De locatie: Hockeyclub Pijnacker
  • De kosten zijn €60,- per deelnemer.
  • De inschrijfdatum is dinsdag 23 juni (inschrijven gebeurt online vanaf 19:00 uur)
  • We hebben een maximaal aantal deelnemers en vol=vol.
Alle informatie over het kamp (en de coronamaatregelen) volgt later in een nieuwsbrief aan de ouders van ingeschreven deelnemers. Wij hebben er in ieder geval nu al zin in en hopen veel van jullie te zien op HCP tijdens ons "kamp”!

Hopelijk hebben we u voor nu genoeg geïnformeerd, maar mocht u vragen hebben, dan kunt u ons mailen ([email protected]).

Groetjes van de hoofdleiding,

Ruben, Lauren, Jasmijn en Ilse