Jumbo Golf neemt Hockey Republic over

8 mei 2020 Algemeen

In november 2019 heeft Jumbo Golf overeenstemming bereikt met Hockey Republic over een volledige overname van deze gespecialiseerde winkelketen voor hockeyliefhebbers. Vooralsnog gingen beide bedrijven verder onder de eigen merknaam, maar daar komt nu verandering in. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website voor zowel het golf als het hockey assortiment en er is een geweldig nieuwe collectie ingekocht voor het nieuwe hockeyseizoen!


Wat betekent dit concreet voor de huidige hockeywinkels? Een nieuwe naam zal binnen korte tijd op de gevels prijken en iedere hockeyliefhebber kan er terecht voor het grootste assortiment tegen lage prijzen, deskundig advies en een bijzondere winkelervaring. 

Winactie
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Hockey Republic en maak kans op één van de vijf complete hockey outfits naar eigen keuze! Daarnaast ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe items en onze acties. Kijk voor meer informatie op de website van Hockey Republic of bezoek één van de vijf filialen.