Nieuwjaarsblog van de voorzitter 2020

17 januari 2020 Algemeen

Nieuw Jaar

Allereerst wens ik iedereen een heel mooi, gezond, blessurevrij,  leerzaam hockey jaar. Een jaar waarin er weer veel gaat gebeuren op HCP.

Nieuw bestuur

Ik stel graag ons nieuwste bestuurslid Anna Vree-Sosnica aan jullie voor. Zij gaat met ons de uitdaging aan om de financiële kant van de club nog verder te versterken en professionaliseren. Dat kan door het stevige fundament wat Justin Peter heeft gelegd. 

Nieuw veld

Dit jaar wordt het jaar waarin wij eindelijk ons 4e veld krijgen. Dit betekent dat wij weer ruimte hebben om te groeien. De wachtlijsten kunnen worden aangeschreven en in het dorp zullen wij moeten vertellen dat er weer plek is.  Voor meiden maar zeker ook voor jongens. 

Nieuw technisch plan

Dit jaar wordt het jaar dat wij weer een nieuw technisch meerjarenplan hebben. Een plan waarin wij onze ambitie vastleggen over de ontwikkeling van het hockey en de leden in het bijzonder.

Nieuwe aanpak blessure preventie

Dit jaar wordt het jaar waar wij een nog nauwere samenwerking aangaan met Fysioplein. De focus komt te liggen op het voorkomen van blessures. Er komt een wekelijks inloopspreekuur op de club. 

Nieuwe leeromgeving

Dit jaar (zelfs deze week al) wordt het jaar dat wij een nieuwe digitale leeromgeving lanceren: HockeyFood. Met filmpjes, instructies, trainingen en nog veel meer.

Vertrouwd

Niet alles is nieuw. Wat blijft is dat wij de leukste familie hockeyclub van Pijnacker-Nootdorp zijn. Jullie maken HCP. Samen zorgen wij ervoor dat wij een grote sportfamilie zijn. Wij leren onze kinderen dat "samen” belangrijk is. Samen sporten, samen elkaar helpen, dingen doen voor elkaar zonder daar direct een vergoeding voor te willen.   

Wij zoeken versterking

Ook dit jaar weer zoeken wij nieuwe vrijwilligers in tal van functies. De groep is groot. Overal binnen de club voel je de betrokkenheid. We kunnen echter altijd vers bloed gebruiken. Wil je wat doen voor de club? Ken je iemand die nog niets doet binnen HCP? Sleep hem of haar erbij. Op alle fronten kunnen wij versterkingen gebruiken: voor commissies, maar ook voor losse projecten of evenementen. Heb jij ideeën hoe we de club kunnen verbeteren? Mail ze naar [email protected].

Tot snel op HCP!


Philippe Tankink

Instagram: @meneer_de_voorzitter