HCP introduceert HockeyFood

11 januari 2020 Algemeen

Afgelopen jaar heeft de trainingscommissie 'HockeyPraktijk' geïntroduceerd bij HCP. Een gedeelte in onze HCP Lisa club app waar ondersteuners van een team (bijvoorbeeld trainers, coaches, begeleiding, technisch coördinatoren, etc.) alle oefenstof, trainingen, leerlijnen, presentie en meer kunnen vinden.

Na de positieve reacties van trainers, coaches en spelers gaan we dit jaar nog een stapje verder met het nieuwe platform 'HockeyFood'. Dit platform kun je ook wel zien als het Netflix voor hockeyend Nederland en is te vinden in de HCP Lisa app. Je kunt hier video’s vinden die jou (of jouw zoon/dochter) als speler, trainer of coach beter maken.

Elke week worden nieuwe video’s toegevoegd. Het aanbod varieert. Technische en tactische video’s. Zowel voor het veld als de zaal. Maar ook video’s om jouw fysieke gesteldheid te verbeteren of over de omgang met spelers. Vanaf maandag 13 januari wordt deze omgeving samengevoegd met het platform dat we nu als ‘HockeyPraktijk’ kennen.

 

Er gaan dus een paar dingen veranderen!

Voor alle actieve leden binnen de club (iedereen met LISA inloggegevens):

1.Bekijk jij de video’s in HockeyFood al? Super! Ga vooral zo door. Ken jij HockeyFood nog niet? Open dan snel onze HCP Lisa App. Onder het laatste tabblad ‘Meer’ kun je ‘HockeyFood’ vinden. Veel kijkplezier!

2.Als actief lid heb je nu via HockeyFood ook inzicht in de leerlijn van het team waar jij onderdeel van uitmaakt. Zo heb jij inzicht wat voor trainingen jij gedurende het jaar krijgt en welke oefeningen en vaardigheden hierbij horen.

Voor alle teamondersteuners komt daar nog bij dat:

3.alle functionaliteiten die je uit HockeyPraktijk kent, nu te vinden zijn in het tabblad ‘HockeyFood’ in de HCP Lisa App. Indien je het nieuwe HockeyFood op je computer wilt bezoeken kun je inloggen via de url https://hcpijnacker.nl/hf

Ben jij een HockeyFood club coördinator? Dan kun je inloggen in de achterkant van HockeyFood via LISA2. Je bent dan meteen ingelogd en ziet alle bijbehorende rechten.

Veel plezier met HockeyFood!

 

Met sportieve groet,

Trainingscommissie HCPijnacker