Friet van Sint en Piet

21 november 2019 Algemeen

Sinterklaas is weer in ons land en dat moet natuurlijk gevierd worden! Bij jullie thuis en op school, maar ook op HCP.

 

Omdat we jaarlijks veel verzoeken krijgen van teams of het mogelijk is om met het hele team Sinterklaas te vieren in het clubhuis, heeft de horecacommissie hier iets leuks op bedacht: Friet van Sint en Piet.

 

Dit jaar willen we op 2 avonden teams de mogelijkheid geven om Sinterklaas te vieren in het clubhuis. Tijdens deze avonden kunnen de teams bijvoorbeeld een dobbelspel spelen of cadeautjes met gedichten doen terwijl de horecacommissie zorgt voor friet, een snack en limonade.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de praktische zaken rondom Friet met Sint en Piet? Lees dan snel verder!

 

Voor wie is het bedoeld?

Friet met Sint en Piet is bedoeld voor de C, D en 2e jaars E jeugd.

 

Wanneer is het?

We hebben op 2 avonden 2 tijdsblokken gemaakt. Op woensdagavond hebben we een tijdsblok waar ruimte is voor 3 teams. Op donderdagavond hebben we per tijdsblok ruimte voor 4 teams, dus in totaal 8 teams per avond. Je kunt met jouw team Sinterklaas vieren op de volgende momenten:

 

Woensdag 27 november van 17.00 uur tot 19.00 uur. VOL

Donderdag 28 november van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Donderdag 28 november van 19.00 uur tot 21.00 uur.

 

De bovengenoemde avonden zijn exclusief gereserveerd voor Friet van Sint en Piet. Het is dus verder niet mogelijk om van het clubhuis gebruik te maken.

 

Wat kost het?

Voor 3,50 euro krijgt elke deelnemer een bakje friet met een saus naar keuze en een snack (kroket of frikandel, voor vegetariërs is er een kaassoufflé). Voor het team staat er ook een kan limonade en een schaal met strooigoed klaar.

 

Waar kan ik mijn team aanmelden?

Wil jij met jouw team Sinterklaas komen vieren op een van de voorgestelde avonden? Stuur dan voor 25 november een mail naar [email protected]. Voor het inschrijven geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij!

 

Vermeld in jouw aanmelding de volgende zaken:

  • Team en de contactpersoon van dit team;
  • Aantal personen die mee eten en welke snack zij willen eten. Hierbij graag ook de keuzes van de begeleiders meenemen;
  • Voorkeursdag en tijd (garanties kunnen niet worden gegeven).

 

Hoe moet ik betalen?

Op de avond zelf kan de contactpersoon voor het hele team tegelijk betalen bij de kassa (alleen met pin). Als de begeleiders iets anders willen drinken dan limonade, kunnen zij dit kopen aan de bar.

 

Hopelijk tot op een gezellige Friet met Sint en Piet-avond!

 

De horecacommissie