Grote Club Actie - Prijsuitreiking voor lotenverkopers

1 januari 2019 Algemeen

Het najaar stond ook dit jaar weer in het teken van de Grote Club Actie. Veel van onze (jeugd)leden zijn op pad gegaan om lootjes te verkopen. We kunnen nu al verklappen: het is een succes geworden! Voor de lotenverkopers van HCP waren er ook prijzen te winnen, zowel individueel als voor teams.

Individuele prijzen
Alle kinderen die 20 loten of meer verkocht hebben, krijgen per 20 loten een cadeaubon van Sport 2000, Intertoys Pijnacker of Boekhandel Van Atten. Zij krijgen persoonlijk bericht om hun cadeaubon(nen) af te komen halen tijdens de nieuwjaarsreceptie.


Teamprijzen
Ook worden er tijdens de nieuwjaarsreceptie teamprijzen uitgereikt: clinic door de MA1 aan D-teams; clinic door de JA1 aan E-teams; line up bij D1 door een F-team; een flink aantal Benjamins die naar Jumpsquare Rijswijk mogen; en 3 juniorteams die óf mogen gaan bowlen bij Westerpark in Zoetermeer óf een kickfunles krijgen bij de Viergang óf bitterballen krijgen na een thuiswedstrijd. De winnende teams worden via de manager geïnformeerd. De winnende Benjamins krijgen individueel bericht.


Alle prijzen worden uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van HCP, op 12 januari van 16.30 - 18.30 uur. Ook wordt de cheque met de behaalde opbrengst overhandigd aan het bestuur.

Tot 12 januari!

De GroteClubActie

Lorenza, Helga, Suzanne en Elise

PS: Van de loterij van de GroteClubActie zijn ook 38 prijzen gevallen op loten die door HCP verkocht zijn. Je vindt je lotnummer op uw bankrekeningafschrift. De trekkingsuitslag vind je op lotchecker.clubactie.nl.