Een nieuwe dag

13 december 2018 Algemeen

Tijdens de Algemene Vergadering (voorheen ALV) van woensdagavond 28 november hebben wij afscheid genomen van twee bestuursleden en hebben we vier nieuwe bestuursleden benoemd.

Een moment om terug te kijken naar wat er de afgelopen jaren allemaal is bereikt. In de blog van Daan staat een goede uiteenzetting. Het is ook een mooi moment om vooruit te kijken. Vier echte HCP-ers zijn toegetreden tot het bestuur, en niet de minste! In deze samenstelling komen er heel veel hockeyjaren het bestuur in en tegelijkertijd verjongen wij met gemiddeld 14 jaar.

De nieuwe bestuursleden stellen zich aan je voor:

Sofie Franke (secretaris)
Ik ben Sofie Franke, 23 jaar oud en ik hockey al sinds mijn 6e bij HCP. Naast dat ik zelf hockey in Dames 2, heb ik ook een aantal jaren jeugdteams gecoacht en getraind. Na wat bestuurservaring te hebben opgedaan bij mijn studievereniging, is het nu tijd voor deze mooie uitdaging als secretaris van HCP. Heb je vragen: schroom niet en spreek mij aan langs de lijn of mail naar [email protected]. Tot snel op de club!

Femke de Kock (bestuurslid Horeca)
Mijn naam is Femke de Kock, 24 jaar en Communicatiestudente. Ik ben al sinds mijn 6e lid van HCP. In mijn vrije tijd speel ik in Dames 2 en ben ik voorzitter van de Horecacommissie. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan.

Nils Lindeman (bestuurslid Hockeyzaken)
Mijn naam is Nils Lindeman en ik ben 27 jaar. Ik hockey al bijna 20 jaar bij HCP waarbij ik zowel in breedteteams als in selectieteams heb gespeeld. Momenteel hockey ik in Heren 1 en coach ik de MA1. Dit jaar komt daar de uitdaging van de Technische Commissie bij en ga ik, samen met Pim, aan de slag om HCP een nog mooiere club te maken!

Pim ten Elshof (bestuurslid Hockeyzaken)
Hallo, ik ben Pim ten Elshof, 22 jaar oud en hockeyend in Heren 4. Naast dat ik hockey ben ik ook coach van de MC2 en zit ik in de Feestcommissie. Nu ga ik ook, samen met Nils, de Technische Commissie oppikken en daar hebben wij veel zin in.

Samen met Justin Peter en Art Zoutendijk maakt dit mijn nieuwe bestuur. Ik zeg 'mijn', omdat ik op de AV symbolisch het hockeystokje van Daan, ons nieuwste Lid van Verdienste, heb overgenomen. Maar het is natuurlijk niet 'mijn', maar 'ons' bestuur.

Iedereen binnen HCP telt mee, doet mee of gaat mee doen. Dat maakt onze club bijzonder. Kom je mij de komende maanden tegen en doe je nog niets voor HCP? Dan kan je natuurlijk vragen verwachten :)

Voor nu wens ik iedereen een goed zaalseizoen en hele fijne feestdagen.

Ook nodigen wij jullie graag uit voor de nieuwjaarsborrel op zaterdag 12 januari om 16.30 uur (tot 18:30 uur) op onze mooie club.

Namens het hele bestuur,

Philippe Tankink