Inloggen

Zoeken

 

Grote Club Actie
Sponsoren

Superlotkopers


terug naar vorige scherm
Herfst Masterclass voor onze Jeugdtrainers

 
29-10-2018 | 

Bij de Jongste Jeugd zijn we sinds dit seizoen bezig met een nieuwe aanpak. We willen meer investeren in onze Jeugdtrainers, om zo het plezier en niveau van de trainingen stapsgewijs te vergroten. Dit betekend voor ons als Hoofdtrainers onder andere dat we de trainers goed moeten begeleiden en ondersteunen voor en tijdens de trainingen. Wij vonden dat niet genoeg en hebben besloten dit seizoen een aantal Masterclasses te organiseren voor onze Jeugdtrainers. Speciale techniek gerichte trainingen, waardoor onze Jeugdtrainers zelf als speler nog meer voordelen ondervinden van het trainerschap.


Afgelopen zondag 28 oktober was het in de herfstvakantie tijd voor alweer de tweede Masterclass. Op het programma stond de Backhandslag, het spelen van hoge ballen en mochten we zelfs het ballenkanon uit de kast trekken om met Tip-Ins aan de slag te gaan! 

Als Hoofdtrainers kunnen we dit niet alleen organiseren en zijn we ontzettend blij met de hulp die we wederom gehad hebben van Ruben, Luuk en Riccardo om deze Masterclass tot een succes te maken. Daarnaast is willen wij ook John bedanken voor de mooie foto's en video. Het is super dat HCP iemand heeft die de mooie clubmomenten zo vast legt!

Check hier de FOTO'S en VIDEO

Wij kijken terug op een geslaagde ochtend en hopen dat onze Jeugdtrainers weer een hoop nieuwe dingen geleerd hebben. Ben jij trainer, manager, coach of speler en heb jij ideeën over hoe we onze trainingen en begeleiding kunnen verbeteren of zou je het zelf leuk vinden hiervoor iets te organiseren? Spreek ons dan aan, dat mag altijd of neem contact op met [email protected] of [email protected]


Met HCP-Trainers groet,
Namens de Hoofdtrainers JJ

Laurens, Rob, Lauren & Casper

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =