Inloggen

Zoeken

 

Grote Club Actie
Sponsoren

Superlotkopers


terug naar vorige scherm
Start van de Grote Club Actie op 15 september 2018.

 
6-9-2018 | 

De opbrengst van de Grote Club Actie willen we dit jaar besteden aan trainingsmaterialen en een 2e watertappunt. Helpen jullie mee om dit te kunnen realiseren?

 

Wat kun je ermee verdienen voor de benjamins t/m de D- jeugd?

 

Verkoop je 20 loten (dit moeten 20 door ons geïncasseerde loten* zijn) dan mag je kiezen (dit kruis je aan op je boekje) of je een cadeaubon van Sport2000 Nootdorp wil of van Intertoys van Atten** ter waarde van €3,00. Bij 40 geïncasseerde loten betekent dit een cadeaubon van €6,00. Met stappen van 20 geïncasseerde loten wordt het bedrag van de cadeaubon verhoogd.

 

Ook beloont HCP de 15 bestverkopende Benjamins met een uur gratis trampolinespringen bij Jumpsquare Rijswijk.

 

Het bestverkopende jongens- of meisjes F-team dat gemiddeld per speler de meeste loten verkoopt, wordt uitgenodigd op een zondag in april 2019 om mee op te lopen bij de line-up van de H1 of D1.

 

De 2 bestverkopende E-teams die gemiddeld per speler de meeste loten verkopen worden uitgenodigd voor een hockeyclinic van ons eigen HCP-JA1-team.De exacte dag en tijdstip wordt later doorgegeven.

 

De 2 bestverkopende D-teams die gemiddeld per speler de meeste loten verkopen worden uitgenodigd voor een hockeyclinic van ons eigen HCP-MA1-team. De exacte dag en tijdstip wordt later doorgegeven.

 

Ook aan de A, Ben C-jeugd teams hebben we gedacht: De 3 bestverkopende teams in deze leeftijdscategorie winnen een van de volgende teamprijzen:

  • een uur bowlen op 3 banen bij Bowling Westerpark in Zoetermeer
  • 1 uur Kickfun-les bij Sportcentrum de Viergang
  • bitterballen na een thuiswedstrijd voor je en de tegenstander

 

Deze prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door: Sport2000 Nootdorp, Kantoorboekhandel Van Atten, Intertoys Pijnacker, De Viergang, Jumpsquare Rijswijk, Bowlingcentrum Westerpark

 

cid:F4DC082F-02A2-4D87-823E-C36C976D14B8@home