Inloggen

Zoeken

 

Grote Club Actie
Sponsoren

Superlotkopers


terug naar vorige scherm
Afsluiting Lustrum groot succes!

 
26-6-2018 | 

De Lustrumcommissie heeft het hele jaar door voor alle leeftijdscategorieën leuke evenementen georganiseerd en met klapper op de vuurpijl de slotdag afgelopen zaterdag 23 juni.

Al maanden werd er naar deze dag toegeleefd en afgelopen weken zijn er op de speciale lustrum Facebookpagina foto’s en artikelen geplaatst uit de oude doos. Oud Dames 1 was zaterdag met ruim 20 dames goed vertegenwoordigd, maar het team van Oud Heren 1 bestond uit wel 45 oud gedienden in diverse leeftijdscategorieën. Het was een feestje om naar de wedstrijden te kijken. Tussen de wedstrijden door werden de kampioenen gehuldigd en er waren maar liefst 350 personen die mee aten met de BBQ. De dag werd door velen afgesloten met een drankje en een dansje tijdens het feest.

John van Amsterdam heeft de lustrumslotdag met een mooie video vastgelegd. Alle leden ontvangen een email met een linkje om het resultaat te bekijken.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie hulp. Speciale dank voor de Lustrumcommissie die een fantastische dag heeft georganiseerd en Heren Veteranen B voor de voortreffelijke BBQ!