Inloggen

Zoeken

 

Grote Club Actie
Sponsoren

Superlotkopers


terug naar vorige scherm
Vacatures barcommissie

 
4-4-2018 | 

Helaas stoppen aan het eind van het seizoen een aantal leden van de barcommissie. Binnen een nieuwe structuur zijn wij op zoek naar nieuwe barhoofden, vrijwilligers en een aantal specifieke functies. Lijkt het je leuk of heb je vragen geef het dan door per mail aan [email protected]


Barhoofd

Lijkt het je leuk om met regelmaat op de zaterdag achter de bar te staan om tijdens je bardienst alles te coördineren, vragen te beantwoorden en uiteraard mee te helpen, meld je dan aan. Het is niet alleen gezellig maar ook een goede manier om kennis te maken met de club en andere ouders/leden.


Vrijwilliger

Kan je niet op de zaterdag maar vind je het wel leuk om te helpen bij evenementen, geef het dan ook door. Dan wordt je benaderd voor bijvoorbeeld schoolhockeytoernooi, familietoernooi, shoot out, super zondagen etc.


Specifieke functies

Binnen de nieuwe structuur zijn een aantal taken gegroepeerd en herverdeeld. Kan je niet op zaterdag maar wil je graag actief zijn op HCP, geef je dan op voor een van de volgende functies.

Planner (1 of 2 personen); Een functie die ook in tweeën gesplitst kan worden. Je deelt de bardiensten in van de barhoofden op zaterdag en zondag, de ouders op zaterdag en senioren op zondag. Je hebt contact met de wedstrijdsecretaris en arbitragecommissie en uiteraard de ouders.

Coördinator evenementen; Een nieuwe functie waarbij je aanspreekpunt bent namens de barcommissie voor alle evenementen die worden georganiseerd. Denk hierbij aan Kerstgala, E-bingo, toernooien, Trimfeest.

Barmanager;Ook dit is een nieuwe functie waarbij je de zaken rondom de bar regelt via app/telefoon of op een doordeweekse dag die jou uitkomt. Denk aan het laten legen van de vuilcontainer, aanspreekpunt voor Rentokil en Fortune (aanwezig bij hun bezoek), schoonmaak.